Stap 1: Vul jouw gemeente in

Vul op de startpagina van bakkerinjebuurt.be jouw gemeente in. Dit laat het systeem toe om te zoeken welke (warme) bakkers er bij jou allemaal in de buurt zitten. Jouw gemeente ingevuld? Klik dan op de enter toets op je toetsenbord, of op het zoek-icoontje in het formulierveld.

Stap 2: Maak jouw keuze

Eenmaal het systeem jouw gemeente kent, kom je op een nieuwe pagina terecht waar alle resultaten worden weergegeven. Weet je niet onmiddellijk welke bakkerij, waar gevestigd is? Klik dan eenvoudig op de knop ‘Mijn zoekresultaten op kaart bekijken’. Zie je jouw favoriete bakker tussen de resultaten staan? Super! Je kan je keuze maken door op de gewenste bakkerij te klikken.

Stap 3: Producten op bestellijst plaatsen

Wanneer je jouw favoriete bakker hebt gekozen, kom je op haar persoonlijke bestelpagina terecht. Aan de linkerzijde zie je een overzicht van de verschillende categorieën (bv: Brood, pistolets ...). Weet je meteen welke producten je op je bestellijst wil plaatsen? Kies dan een categorie, en het systeem doet de rest.

Zodra je jouw product hebt gevonden, klik je op het plus-teken. Wil je meteen een groot aantal bestellen? Geen probleem! Wijzig het getal 0 in bv. 10 stuks. Nog heel even op het plus-teken klikken, en de producten werden succesvol toegevoegd...Stap 4: Bestelling plaatsen

Is jouw bestelling compleet? Dan klik je rechtsboven op jouw bestellijst. Een pop-up toont een overzicht van jouw producten - is er nog iets niet correct? Dan kun je dat hier nog steeds wijzigen. Zodra alles klopt, klik je op de knop "Bestelling plaatsen...".

Is het jouw eerste keer op de website? Dan dien je al jouw persoonlijk gegevens in te vullen. Wanneer je reeds een account hebt, kun je jezelf aanmelden. Eenmaal alles correct ingevuld, het tijdstip van levering/afhaal en de gewenste betaalmethode gekozen, klik je onderaan op "Bestelling plaatsen!".Stap 5: Smullen maar

Proficiat. Jouw bestelling werd nu succesvol bij jouw favoriete bakker geplaatst. In jouw mailbox ontving je van ons een bevestigingse-mail dat de bestelling bij desbetreffende bakkerij werd aangeboden. Het is ook via deze weg (per e-mail) dat de bakker jou op de hoogte gaat houden van het verdere verloop (of je bestelling in verwerking is, klaar voor afhaal ...).

Zit je nog met een vraag over jouw bestelling? Aarzel dan niet om de bakkerij rechtstreeks te contacteren. Haar contactgegevens kun je terugvinden op de website (waar je jouw bestelling hebt geplaatst) alsook in de e-mail die je ontvangen hebt.

Zit je met vragen over het systeem zelf? Dan mag je uiteraard ons altijd contacteren.

AANMELDEN ALS BAKKERIJ

Wil je met jouw bakkerij graag van onze diensten gebruik maken? Of zit je nog met een aantal vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Wij doen ons uiterste best om binnen 48u jouw (aan)vraag te behandelen.